16 de setembre del 2013

MESTRE EN VAGA TAMBÉ EDUCA

Per si algú que segueix aquest blog  no és de les Balears, us diré que el curs NO ha començat amb normalitat. Els docents i moltes de les famílies esteim cansats dels constants atacs a la nostra llengua, a l'aprovació de decrets que posen en dubte la nostra professionalitat i la imposició del Tractament Integrat de Llengües, no consensuat amb la comuniat educativa i que en resum el que pretén és deixar de banda la llengua catalana i donar més pes a l'anglès i el castellà. No estic en contra de l'aprenentatge d'aquestes o més llengües: estic en contra amb la manera com s'ha fet  i de les mentides i amenaces de la Conselleria d'Educació.
Per donar el suport als tres directors de Maó que han estat injustament expedientats i privats del seu lloc de feina com a professors, per arribar al consens i aconseguir un pacte per l'escola pública i de qualitat: JO FAIG VAGA. 

3 comentaris:

Caminem plegats ha dit...

Les Terres de Ponent catalanes estem amb vosaltres . Aquest tarda hi ha convocada a Lleida una acció de suport per a fer visible el que us està passant.
Molts ànims !!

Marta ha dit...

He anat seguint tot el "sarau" que ha muntat la Conselleria aquest estiu...Com es passen!!!
Des d'aquí tot el meu suport!!!
Una abraçada.

Sonia ha dit...

Gràcies pel vostre suport i els ànims!! Des d'aqui ens arriben! ;)