3 de setembre del 2011

MATERIALS MOLTS INTERESSANTS PER L'INICI DE CURS

N'Àngels Pons, una gran mestra, ens deixa al seu bloc, RACONS DE COLORS, un recull de materials per l'inici de curs. Està dirigit als cicles d'educació infantil i primer de primària.
Moltes gràcies Àngels per compartir aquesta feinada! 

MATERIAL INICI DE CURS

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Si que ho són molt d'interessants, jo també vaig posar el seu link al meu bloc, al costat del teu i del de l'Estrella d'Idees Magistrals. Tres molt bones mestres que he conegut a través de la xarxa!!!! Petons sincers, guapísima!

Sonia ha dit...

Gràcies per aquest el·logi! A n'Àngels la conec personalment i és un gust compartir experiències amb ella. I del blog de n'Estrella, que et puc dir... insuperable! La xarxa té aquesta màgia que ens uneix siguem d'on siguem, i entre tots ens enriquim moltíssim!!!

Unknown ha dit...

Així és Sònia! I és més, contactar amb persones que tenen il·lusió, empenta, consciència i ganes de treballar, tot compartint sense competir, et fa sentir molt més acompanyat i comprès! Petons sincers!

Sonia ha dit...

Tota la raó Lídia! Com molt bé dius, en l'educació no s'ha de competir amb ningú, tot el contrari, compartir i col·laborar tots junts: famílies, mestres i infants. Al cap i al fi, ens esteim educant tots dia a dia, i és el que fa que lluitem per un món molt més just i humà.
Gràcies per compartir els teus pensaments!