1 de setembre del 2011

ENS ORGANITZAM?

Començam un nou curs i ens hem d'organitzar una mica!!!. 
Aquí us deix els models que jo utilitzo per prendre notes de les entrevistes amb famílies, coordinacions i reunions, claustres i equip de suport.
Els adjunt en format per editar i així a dalt de cada document, hi podeu posar les vostres dades (nom, centre i curs escolar) o bé hi podeu afegir o llevar el que trobeu oportú.

Model entrevista famílies

Model claustres

Model coordinacions/reunions

Model equip de suport

5 comentaris:

Helena ha dit...

Moltes gràcies Sonia, t'anyorarem a s'escola. Et seguiré per aquí i segur que hi trobaré molts recursos per sa meva feina a classe!! Una abraçada

Sonia ha dit...

Hola Helena! Jo també he pensat molt amb voltros avui!! Estarem en contacte ben igual que aprenem moltes coses juntes! Fins prest!

Unknown ha dit...

Tot i que aquest material, a l'estar en excedència, no l'he d'utilitzar et felicito per la feina i per compartir-la. Et desitjo que tinguis un bon curs!!!!

Sonia ha dit...

Gràcies Lídia! M'alegren molt els teus comentaris. Cada començament de curs és una nova il·lusió i més aquest any que començo a una altra escola: conèixer nous companys, famílies, infants... un nou camí!

Unknown ha dit...

Així és i camina'l amb peu ferm per aprofitar-lo al màxim i aprendre adquirint més experiència amb totes les noves experiències que t'esperen al llarg d'aquest nou camí! Molt positivisme! (normalment es diu Molta sort però la vida m'ha ensenyat que tirar endavant amb empenta i alegria, no és qüestió de sort sinó de ser positiu i anar trobant solució als problemes o obstacles, quan arriben!) Petons sincers! :)